THC-P & THCJD ЧЗВ

Какво представляват THC-P и THCJD?

Отговор: THC-P е канабиноид, подобен на THC, но с много по-висока афинитет към CB1 рецепторите, което го прави изключително потентен. THCJD, от друга страна, е по-нов и по-рядък канабиноид, който предполагаемо предлага още по-силни психоактивни ефекти от THC-P. И двата канабиноида се предлагат във вид на вейп пълнители и течности, осигуряващи различни вкусови профили и мощно усещане.

Какъв е ефектът от THC-P и THCJD?

Отговор: THC-P осигурява изключително силно и продължително усещане за еуфория и релаксация, докато THCJD може да допринесе за още по-голяма психоактивна мощ. Поради своите уникални свойства, THC-P и THCJD са предпочитани в продукти за вейпинг, като се използват във висококачествени вейп пълнители и течности за оптимално изживяване.

Каква доза от THC-P и THCJD трябва да приемам?

Отговор: За начинаещи с THC-P и THCJD се препоръчва да започнат с много малки дози например 1мл от течностите или малък теглеж от пълнителите и постепенно да увеличават дозата, според индивидуалната си толерантност и желания ефект. Тъй като тези канабиноиди са изключително силни, внимателното дозиране е ключово за безопасно и приятно изживяване.

Свържете се с на